Servicetekniker

Vill du jobba med ett av världens ledande och mest kända bilmärken? Då kan det här vara chansen för dig som vill bli en del av vårt tekniker-team i Helsingborg, Har du ett driv att utvecklas tillsammans med ett glatt och sammansvetsat gäng som har mycket erfarenhet och kul på jobbet. Sök då tjänsten redan idag – urval sker löpande!

Om tjänsten

Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Toyota center i Helsingborg.

Vi erbjuder ett roligt arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Vi är auktoriserad fullserviceverkstad för Toyota och Lexus där vi utför service, reparationer, glasskador, skadereparationer och däckverksamhet.

Här får du möjlighet att jobba på en trygg arbetsplats som följer kollektivavtal. Vi har ljusa och fina lokaler med bra arbetsmiljö, vi jobbar aktivt för att du ska trivas och jobba här i många år.

Du ska ha fordonsteknisk utbildning eller god kunskap om fordon, god datorvana. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god Kamratskap på arbetsplatsen. Tjänsten är heltid och dagtid med möjlighet till skift på sikt.

Om Toyota Center i Helsingborg

Toyota Center i Helsingborg och Landskrona utgör tillsammans Kinch Bil AB, återförsäljare av Toyota.

Vi är ett fullserviceföretag med verksamhet inom både ny och begagnad bilförsäljning. Vi har egen serviceverkstad, karosseriverkstad och reservdelslager som står till våra kunders förfogande.

Vi säljer ca. 1000 bilar per år och är ständigt växande i vår bransch.

Vi arbetar enligt The Toyota Way vilket innebär att det alltid finns utrymme för förbättring, innovation och utveckling. Ett av våra värdeord är respekt och det är något som genomsyrar hela vår organisation. Vi har respekt för våra medarbetare, leverantörer och kunder. Läs gärna mer Toyota center Helsingborg

 

Skicka din ansökan till:

johnny.nyberg@toyotahelsingborg.se