Jobba hos oss

Bilmärket Toyota var först i världen med elhybridteknik, när ikoniska Prius lanserades redan 1997. Sedan dess har elhybridfamiljen vuxit sig allt större och idag säljs Toyota i fler än 170 länder.

Om oss
Toyota Center i Helsingborg och Landskrona tillhör koncernen Kinch Holding AB. Vi är ett fullserviceföretag som bedriver verksamhet inom både ny och begagnad bilförsäljning. Lokalt säljer vi cirka 1000 bilar per år.
I vår koncern ingår även Bilhallen Höör AB, Bilprisma Nordvästra Skåne AB och Bilprisma AB. Tillsammans arbetar vi med varumärkena Toyota och Lexus och dess kringtjänster. Inom koncernen säljer vi ca. 2500 nya och begagnade bilar per år och 2018 omsatte vi 453 miljoner kronor. Sammanlagt är vi ca. 75 anställda fördelade på våra fem orter i nordvästra Skåne.

Vår vision
På Toyota Center värnar vi om våra medarbetare. Vi vill att du ska jobba minst 10 år hos oss…

Vi söker

Är du en tekniker som har inriktning på plåtskador och har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete? Har du intresse för att arbeta med skadeteknik och bilrikt inom skadeteknik? Då kan tjänsten som skadetekniker hos Toyota Center vara något för dig!

 

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Toyota Center och Experis. Du kommer att bli anställd hos Toyota Center. Experis är din partner i rekryteringsprocessen och vi är specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

 

 

Vad innebär jobbet som skadetekniker?

I den här rollen kommer du i första hand att arbeta med skadeteknik och bilrikt. Dessutom kommer du att utveckla dig inom befintlig teknikkompetens inom organisationen och presentera förslag på möjliga förbättringar. Du ingår i verkstad-och teknikavdelningen som i dag består av fyra personer och du rapporterar till avdelningschefen. Toyota Center sitter i funktionella och välplanerade lokaler i stans utkant, med bra kommunikationsmöjligheter.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en positiv och ambitiös person som är noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har en teknisk fordonsutbildning med inriktning på mekanik, och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom skadeteknik – antingen via arbete, praktik eller sommarjobb.

 

Vi söker dig som:

  • har verkstadserfarenhet eller motsvarande
  • har minst 1 års yrkesutbildning
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Mycket av vår reparationslitteratur är på engelska

Det är meriterande om du:

  • har erfarenhet av karosseriarbete

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Toyota Center med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Appelqvist, 0708-53 36 51, christina.appelqvist@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Dock senast 25 maj 2019.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!