Vi vill det bästa för dig och din bil – och vi vill vara där för dig när du behöver oss!
Hos våra verkstäder i Helsingborg och Landskrona jobbar högutbildade servicetekniker med fördjupade kunskaper om din bil, och som dessutom får den att bara gå och gå – klanderfritt och länge. Kontakta gärna våra medarbetare i kundmottagningen för vidare rådgivning om vilken service som passar just er.  Vi vill att varje Toyota ska vara i bästa möjliga skick!

Vår ambition är att du ska känna dig trygg när du kommer till oss, och riktigt nöjd när du går härifrån. Vi är en kontrollerad bilverkstad och därav garanterar vi:

  • Att din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt.
  • Att vi meddelar dig ett kostnadsförslag och förslag på lösning om vi upptäcker något på din bil som bör åtgärdas, men som du ursprungligen inte beställt.
  • Att vi ger dig en prisuppgift från början så att du får kontroll över kostnaderna.
  • Att din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris.
  • Och att du får fullständiga garantier på både arbete och delar.

Vi vill att ditt besök skall kännas och minnas – vi vill det bästa för dig och din Toyota!

Trygghet
Vi erbjuder Eurocare vid varje service, och vi har Trygghets-assistans för bilar som är 10 år och äldre.

Tillgång till lånebil
När du lämnar din bil på service hos oss kan du få en hyrbil för bara 250 kr. Lånebilen ska återlämnas med full tank och det är du som kund som ombesörjer tankningen själv. Den är fulltankad när du får den och den ska återlämnas fulltankad.

Har du serviceavtal har du alltid tillgång till kostnadsfri lånebil.

OBS! Väljer du att inte tanka bilen, efterdebiterar 25kr/liter + 250kr.
Vi har även lånecyklar!

AC-reparationer
Finns det verkligen något som kan förstöra en varm och solig sommardag? Ja, det skulle väl vara en trasig AC i så fall. I takt med att utetemperaturen stiger, blir det allt mer relevant att säkerställa att bilens AC fungerar som den ska. Om den inte skulle göra det, är du välkommen in till oss. Vi utför både AC-reparation och service, där bland annat tömning av gas och kontroll av läckage ingår.

Delbetala med Toyotakortet
Tillsammans med Wasa Kredit är Toyotakortet framtaget. Ett kort som erbjuder möjlighet att delbetala ett köp på ett förmånligt sätt. Det kan exempelvis gälla nya däck, tillbehör eller service- och reparationskostnader. Fråga i samband med bokning så hjälper vi dig!