Vi är ganska säkra på att du bryr dig om din Toyota. Det gör vi med! Hos oss på Toyota-verkstäderna i Helsingborg och Landskrona finns tekniker med fördjupade kunskaper om din bil, och som dessutom får den att bara gå och gå – felfritt och länge.
Välkommen till oss!

Fri lånebil
Hos oss får du alltid fri lånebil i samband med ordinarie underhållsservice – inklusive 5 fria mil ( bränsle tillkommer). Vi har även lånecyklar!

AC-reparationer
Finns det verkligen något som kan förstöra en varm och solig sommardag? Ja, det skulle väl vara en trasig AC i så fall. I takt med att utetemperaturen stiger, blir det allt mer relevant att säkerställa att bilens AC fungerar som den ska. Om den inte skulle göra det, är du välkommen in till oss. Vi utför både AC-reparation och service, där bland annat tömning av gas och kontroll av läckage ingår.

Delbetala med Svea Ekonomi
Tillsammans med Svea Ekonomi kan vi nu erbjuda våra kunder  att delbetala ett köp på ett mycket förmånligt sätt. Det kan exempelvis gälla nya däck, tillbehör eller service- och reparationskostnader. Fråga i samband med bokning så hjälper vi dig!