Hero slide image Article banner

Vi är ganska säkra på att du bryr dig om din Toyota. Det gör vi med! Hos oss på Toyota-verkstäderna i Helsingborg och Landskrona finns tekniker med fördjupade kunskaper om din bil, och som dessutom får den att bara gå och gå – felfritt och länge.
Välkommen till oss!

Serviceverkstad

Fri lånebil
Hos oss får du alltid fri lånebil i samband med ordinarie underhållsservice – inklusive 5 fria mil ( bränsle tillkommer). Vi har även lånecyklar!

AC-reparationer
Finns det verkligen något som kan förstöra en varm och solig sommardag? Ja, det skulle väl vara en trasig AC i så fall. I takt med att utetemperaturen stiger, blir det allt mer relevant att säkerställa att bilens AC fungerar som den ska. Om den inte skulle göra det, är du välkommen in till oss. Vi utför både AC-reparation och service, där bland annat tömning av gas och kontroll av läckage ingår.

Delbetala med Svea Ekonomi
Tillsammans med Svea Ekonomi kan vi nu erbjuda våra kunder  att delbetala ett köp på ett mycket förmånligt sätt. Det kan exempelvis gälla nya däck, tillbehör eller service- och reparationskostnader. Fråga i samband med bokning så hjälper vi dig!

Skade- och plåtverkstad

På Toyota Center i Helsingborg är vi specialister på Toyota, men utför också skadereparationer på andra bilmärken. Vi samarbetar med de ledande försäkringsbolagen och hanterar bland annat plåtskador, plastreparationer, stenskott och byte av spruckna och trasiga bilrutor.

För att vi ska kunna beställa reservdelar och planera för att reparationen av din bil ska flyta på så smidigt som möjligt, börjar vi alltid med att göra en skadebesiktning av bilen. Det tar ungefär 30 minuter, beroende på skadans omfattning.

Du kan också boka hyrbil hos oss. Om du har hyrbilsförsäkring så kan du sänka dina kostnader.

Glasskador
Av säkerhetsskäl är det viktigt att ha en hel bilruta. I Helsingborg arbetar ett gäng professionella bilglasmästare med lång erfarenhet. Stenskott är den allra vanligaste typen av skada vi får in – den går snabbt att laga och är inte särskilt kostsam om man åtgärdar den i tid. Förutom rena skador, så som stenskott, arbetar vi också med att säkerställa funktionen i den tekniska utrustning som finns i vindrutan. Allt för din säkerhet!