Lediga tjänster

Koncernen söker nu:
– Bilmekaniker till Örkelljunga

Bilmekaniker till Örkelljunga

Är du noggrann och effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor – i så fall kommer du att trivas hos oss på Örkelljunga bilverkstad.
Som bilmekaniker innebär det service, reparationer och felsökningar på personbilar av alla bilmärken dock främst Toyota.
Du har genomgått Fordonsteknisk utbildning, har ett tekniskt kunnande samt vana att söka information och självständigt kunna utföra arbete på en bil. Du skall vara engagerad, ansvarsfull, serviceinriktad och ha gott ordningssinne.

Som person är du socialt lagd och intresserad av att utvecklas då vi kommer att erbjuda dig löpande vidareutbildning hos vår generalagent Toyota. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift och inneha B-körkort.

Tjänsten är 100% med omgående tillsättning, och intervjuer sker löpande, men för rätt person kan vi komma överens om lämplig tillträdesdag.

Toyota säljs i mer än 170 länder och sålde under 2017 fler än 10,47 miljoner bilar. Vi var först med elhybridtekniken när vi lanserade ikoniska Prius 1997 – och sedan dess har vår elhybridfamilj vuxit sig allt större!

Vi ingår i koncernen  Kinch Holding AB, som är till 100% familjeägd med dotterbolagen Toyota Center Kinch Bil AB, Bilhallen Höör AB, Bilprisma Nordvästra Skåne AB och Bilprisma AB. Tillsammans arbetar vi med varumärkena Toyota och Lexus och dess kringtjänster. Inom koncernen säljer vi ca. 2500 nya och begagnade bilar per år och 2017 omsatte vi 440 miljoner kronor. Sammanlagt är vi 74 anställda fördelade på våra fem orter i nordvästra Skåne.

För mer information kontakta Ola Carlsson på tel. 0435-520 31 eller Patrik Ahlbin 0435-520 32.
Skicka ansökan snarast, då vi tillämpar löpande rekrytering, till: ola.carlsson@bilprisma.se