Röd Toyota Yaris - Car of the year 2021 Röd Toyota Yaris - Car of the year 2021

Låt oss presentera, ”Car Of The Year 2021” – Toyota Yaris! Rymlig, snabb och bränslesnål. Köp från 214.900 kr * eller med Flex Privatleasing från 2.795 kr/mån**. 

Erbjudande

Yaris Hybrid Active

Pris från 214.900 kr*
Flex Privatleasing från 2.795 kr/mån **
Flex Billån från 1.964 kr/mån ***
Bränsleförbrukning, blandad körning: 3,8-4,3 l/100 km
CO2-utsläpp, blandad körning: 87-97 g/km
Låg fordonsskatt, från 360 kr/år

Front på Yaris
Röd Toyota Yaris - Car of the year 2021

Yaris utsedd till Car Of The Year 2021

Yaris tog hem segern tack vare en kombination av goda köregenskaper och en pålitlig och snål drivlina. Juryn som utser Car Of The Year består av 59 motorjournalister från 22 länder.

Det är inte första gången som Toyota Yaris vinner den här utmärkelsen! Yaris vann nämligen utmärkelsen år 2000. Läs mer om utmärkelsen här: caroftheyear.org

Vad kännetecknar Yaris Hybrid?

Det som skiljer Yaris från föregående, tredje generationens, modell är till exempel:

  • Yaris Hybrid är till höjden något mindre men samtidigt bredare och rymligare i sidled i både fram- och baksäte.
  • Trecylindrig 1,5-litersmotor och ett kraftfullare och lättare hybridbatteri av litium-jontyp.
  • Självladdande hybridsystem med mer än 15% mer effekt och 20% lägre utsläpp och förbrukning.
  • Tre bildskärmar. bl.a. en Toyota Touch infotainmentskärm.
  • En rad olika passiva och aktiva säkerhetssystem, bl.a. ett krockskydd utformat att klara de nya, stränga reglerna 2020.

Prisexempel Toyota Yaris Hybrid

Yaris Hybrid Active 
Pris från 214.900 kr

Flex Privatleasing 2.795 kr/mån**
Flex Billån 1.964 kr/mån***

Yaris Hybrid Active Plus
Pris från 231.900 kr

Flex Privatleasing 2.995 kr/mån**
Flex Billån 2.119 kr/mån***

Nya Yaris interiör

Rymlighet, komfort och tre bildskärmar

Yaris Hybrid är 5 mm kortare men har 50 mm längre hjulbas. Höjden har minskats med 40 mm men eftersom förare och passagerare sitter lägre försämras inte komforten. En utökad bredd på 50 mm gör Yaris rymligare i sidled i både fram- och baksäte.

De mjuka materialen i både dörrsidor och instrumentpanel ger en ombonad känsla och Yaris har hela tre bildskärmar: En central Toyota Touch infotainmentskärm, en TFT-skärm i instrumentklustret samt en 10 tum stor vindrutedisplay (head up-display) i färg.

Röd Yaris 2020 Röd Yaris modell 2020

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

 

* Priserna gäller t.o.m. 2 januari 2022 och kan inte kombineras med avtal och övriga rabatter. Pris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Priser och erbjudanden avser bilar producerade fr.o.m. april 2022 (MY22).

** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (8 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t.o.m. 2 januari 2022.

*** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% okt-21, 30% kontant/inbyte, 44% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,7-4,8%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.

Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Uppmätt genomsnittlig andel eldrift av total körtid i normal körning i stads- och tätortstrafik. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.